Well Catering

Szanujemy czas i charakter pracy naszych klientów. Wiem, że należy tak dopasować dostarczanie posiłków lub ich wytwarzanie na miejscu, aby nie kolidowało z organizacją pracy i możliwościami logistycznymi naszych klientów. Staramy się, aby nasz catering był optymalnie dopasowany do potrzeb naszych partnerów biznesowych.

Zarządzamy kantynami pracowniczymi organizując od podstaw restauracje w budynkach firmowych naszych klientów. Dowozimy również gotowe śniadania lub obiady obsługując firmy w systemie cateringowym, czyli w wygodnych zamkniętych lunchboxach. Różnorodność naszych działań cateringowych wymaga od nas elastyczności i dobrej organizacji pracy.

Zarządzanie kantyną

Wszystko po to, aby Twój pracownik był zadowolony. Każdy z nas lubi zjeść coś dobrego w trakcie pracy. Zarządzanie kantyną to usługa, która polega na wydzierżawieniu pomieszczeń przeznaczonych na kuchnię i jadalnie w Twojej firmie. W momencie uruchomienia kantyny gwarantujemy przystępne ceny w firmowym jadłospisie i możemy przyjąć także metodę dopłat do posiłków pracowniczych. Mając ogromne doświadczenie w zarządzaniu restauracjami pracowniczymi, możemy także zorganizować prace projektowe, pomóc w doborze wykorzystania nowych technologii w cateringu lub zorganizować najlepszych dostawców sprzętu kuchennego. Z Eko Cateringiem nie będziecie tracić czasu na tworzenie dokumentów, to my pozyskujemy wszystkie potrzebne zgody i niezbędne pozwolenia.

Eko Catering ma także udogodnienia, które zadowolą Wasze działy księgowe, ponieważ dysponujemy komputerowym systemem sprzedaży i przekazujemy comiesięczne zestawienia. Zawsze prowadzimy działania transparentne, pozwalające nam bezproblemowo rozliczać usługę cateringową. Dla jeszcze większej wygody korzystających z kantyn pracowniczych, proponujemy możliwość bezgotówkowych transakcji takich jak karty działowe, płatnicze oraz inne formy, takie jak potrącenia z wynagrodzeń.

Dowóz posiłków w lunchbox-ach

Dobrze zorganizowana usługa cateringowa dla firm nieposiadających zaplecza gastronomicznego. Każdy pracownik będzie zachwycony mogąc zjeść zdrowy i smaczny posiłek w trakcie pracy, bez wychodzenia i szukania wolnego miejsca w pobliskim barze. Dzięki naszemu internetowemu systemowi zamówień, pracownik – posiadający indywidualne konto – zamawia posiłek, za który płaci pracodawca lub on sam bezpośrednio przy pomocy prywatnej karty płatniczej skonfigurowanej z zamówieniami. Jest to bardzo wygodny system zamawiania posiłków i realizowania usługi cateringowej. Wszystko zależy od ustaleń pomiędzy Wami, a Waszymi pracownikami. Posiłki znajdują się w estetycznym opakowaniu, które właściwie opisane trafia do wskazanego miejsca w firmie. Nasza oferta w lunchboxach obejmuje różne wersje śniadania oraz dania obiadowe.

Jak to robimy?

Zarządzanie kantyną w firmie Joynext przebiega wzorcowo. Ta kantyna znajduje się w pod Obornikami Śląskimi. Możemy powiedzieć, że Eko Catering współtworzył kantynę pracowniczą w tym miejscu. Dbaliśmy o każdy szczegół, nadzorowaliśmy projekt techniczny kantyny, pomagaliśmy w doborze technologii, a także stworzyliśmy system HACCP niezbędny do odbioru przez służby sanitarne. Niezmiernie cieszy nas fakt, że nasz klient chciał stworzyć w kantynie pracowniczej domową atmosferę. Eko Catering zawsze stara się stworzyć rodzinny klimat w miejscach naszej pracy.

Eko Catering zarządzał ponad trzy lata kantyną firmy Vestel. Eko Catering wydzierżawił ten obiekt i przejął na siebie administrowanie nieruchomością, zdejmując tym samym z naszego klienta dbanie o stan techniczny, serwisowanie używanego sprzętu oraz wszystkie naprawy wynikajcie z użytkowania wspomnianego obiektu. Firma Vestel przyjęła formułę dopłat do posiłków pracowniczych w formie stałej opłaty operatorskiej. To było znakomite rozwiązanie dla pracowników, ponieważ dało możliwość sprzedawania posiłków po bardzo atrakcyjnej cenie. W związku ze stałą i ciągłą współpracą z firmą Vestel zapewnialiśmy także catering na wszystkie imprezy firmowe takie jak wigilie pracownicze czy pikniki rodzinne dla pracowników.

Doświadczenie w prowadzeniu kantyn pracowniczych zaprowadziło Eko Catering do podpisania nowego kontraktu z renomowaną firmą PPG Deco we Wrocławiu oraz Netto w Domasławiu.

Lunchboxy są bardzo wygodną formą dostarczania posiłków. Dostarczamy lunchboxy do firm z Wrocławia i okolic. Z pysznym i zdrowym śniadaniem rozpoczynamy dzień u naszych klientów od godz. 9.00. Nasze poranne cateringi cieszą się niesłabnącą popularnością, ponieważ większość wrocławskich restauracji jest o tej porze zamknięta. Poza tym czas, którego dzisiaj nam wszystkim najbardziej brakuje. Przygotowanie dobrego śniadania i obiadu potrafi trwać godzinę a nawet dłużej przy bardziej wykwintnych potrawach. Eko Catering robi to za Ciebie. Serwujemy gotowe zestawy śniadaniowe, w których znajdziecie sałatki, koktajle i kanapki. Dodatkowo przygotowujemy także zestawy na podobieństwo szwedzkiego stołu, czyli takie z wyborem wędlin, pieczywa, serów, jajek, dżemów i owoców.

Zestawy obiadowe zaczynamy dostarczać już od godziny 10.30. Wszystkie ustalenia dotyczące czasu dostarczenia posiłków ustalamy z naszymi klientami indywidualnie. Każdego dnia serwujemy pyszny i zdrowy zestaw obiadowy. Codziennie mamy do wyboru dwie zupy i trzy dania mięsne. Eko Catering wie, że gusta i potrzeby Waszych pracowników są rożne, dlatego w każdym naszym jadłospisie jest zawsze danie wegańskie i wegetariańskie. Musimy pochwalić się  znakomitymi daniami mącznymi, które przygotowujemy sami. Nasze pierogi i kopytka są bezkonkurencyjne. Za pomocą cateringu w formie lunchboxów obsługujemy m.in. takie firmy jak  Hillti, Comex, Cruser, Baluf czy Burda.

 

Przykładowy jadłospis

Każdy znajdzie coś dobrego w naszej kantynie pracowniczej. Spróbuj przykładowego menu. Sprawdź jak smakują nasze zupy, sałatki i kanapki. Eko Catering dba zarówno o mięsożerców, jak i wegan i wegetarian. Nasze zestawy obiadowe z zupami dnia przypadną do gustu każdemu pracownikowi.

Kontakt do Well Catering

Potrzebujesz pomocy przy prowadzeniu kantyny?
Chcesz zamówić pyszne lunchboxy do Twojej firmy?

Skontaktuj się
z nami